Nunti
Nunti in natura

Un eveniment special pentru tine, pe care il putem organiza si in natura.

Poti lasa totul in grija noastra

Un cort de nunta este o bună oportunitate de a sărbători un eveniment special în aer liber. Crearea unui mediu splendid în care luxul și confortul sunt întotdeauna prezente în cortul tău, obținerea celei mai spectaculoase și personale ceremonii de nuntă, este o provocare pentru orice cuplu care optează pentru proiectarea unei nunți în aer liber protejate cu cort de nuntă .

Clienții noștri ne încredințează cortul lor de nuntă și acesta va fi unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Sub acest parametru, echipa de profesioniști din Avalon Events lucrează pentru a realiza o nuntă în care exclusivitatea și stilul sunt întotdeauna prezente .

avalon nunti

Planificam fiecare detaliu

Solicitați-vă bugetul inchirierii cortului sau sunați-ne.

Exclusivitate & stil

ne dorim ca nunta ta sa fie perfecta

Pentru a obține un cadru pentru nunți, Avalon Events devine proiectantul întregii infrastructuri pentru acea zi , transformând curtea unui castel, o grădină, malul unui lac, inima padurii, într-un cadru ale cărui linii arhitecturale se potrivesc mediului și servesc drept spațiu confortabil pentru invitati. Logistica noastra montata cu atentie poate să creeze un eveniment de neuitat: cort din structura de aluminiu sau lemn cu acoperire complet transparenta sau alb , cort pop-up crem , fatada de cort din lemn pentru un design rustic, podea de interior sau exterior , mocheta , ringul de dans , decorațiunile interioare cu țesături pentru drapaj , zona de cocktail pentru recepție si lounge, masa rotunda sau dreptunghiulara, scaune, iluminat interior si exterior, climatizarea cortului, bucataria mobila si cort montaj, anexa, set-up masa si bufet cu farfurii, tacamuri si pahare, toaleta mobila, etc. Oferim de asemenea si servicii de catering si cooking show .

Există cei care preferă corturile pentru nunți mici și intime, alții optează pentru un cort pentru o nuntă cu sute de invitați, unele cu corturi și decorațiuni tradiționale și altele cu linii mai minimaliste. Nunta traditionala este înlocuita cu noi opțiuni folosind un cort cu multiple accesorii de personalizare a spatiului. Cuplurile aleg să-și personalizeze nunta alegand organizarea celebrarii intr-un alt mod, aproape de natura. Oaspeții apreciază când faci ceva diferit. Pentru aceasta, ajutorul și consilierea profesioniștilor care pot proiecta în detaliu evenimentul dumneavoastra trebuie să fie luate în considerare, pentru reusita acesteia. Un cort de nunta trebuie să fie conceput prin flexibilizând mijloacele de satisfacere a nevoilor individuale ale clientului.

Vizitați secțiunea noastră de modele de corturi , accesorii și alegeți cea mai potrivita solutie pentru evenimentul dvs.

galeria de imagini