Festivaluri
concerte si evenimente sportive

Proiectam evenimentul tau in detaliu si in 3D

Concerte si festivaluri

Avalon Events creează o atmosferă perfectă pentru orice eveniment de muzică în aer liber. De la un concert în parc până la cele mai mari festivaluri de muzică din tara, si nu numai. Echipa noastră are resursele necesare pentru a proiecta și construi un loc temporar care să ia în considerare logistica realizarii oricarui asemenea eveniment, ce îndeplinește cerințele estetice și bugetare. Serviciile noastre au fost si sunt oferite catre festivaluri ca: Electric Castle , Untold, Jazz in the Park, Vibe, Zilele Culturale Maghiare, Herbstfest, etc. .

Corturile cu structura usoara de aluminiu sunt perfecte pentru concerte și întâlniri foarte mari, organizate timp de una sau două zile, o săptămână sau mai multe. Acestea oferă spațiu larg deschis pentru evenimente, backstage artisti si tehnic, participanti, food & bar , fără stâlpi pentru a bloca priveliștile interioare sau firele de ancorare exterioara care pot provoca căderi. Pereții laterali și ușile cu intrare completează spatiul acoperit în aer liber, astfel incat participantii sa fie protejati de capriciile vremii. Structurile acestor corturi cu acoperis PVC alb sau transparent, cu amenajările, scena, iluminarea și mobilierul care pot asigura spatiu potrivit pentru sute sau mii de participanti. Pentru amenajarea spatiilor necesare va recomandam Structurile de cort mari si mici, cu diferite deschideri incepand de la latimea de 5 metri pina la 40 metri, cu lungimi ce se pot monta din 5 in 5 metri, pagode, care pot fi accesorizate cu fatada de cort din lemn pentru un design rustic, parapet inconjurator-header,   podea, mocheta diverse variante si culori, atat in interior cat si in exterior; mobilier clasic sau luminat, pupitru, scaune, set berarie si alte accesorii ca incalzire/ racire, delimitare, garderoba, iluminat, etc.; toaleta mobila eleganta; in cadrul concertelor, festivalelor, evenimentelor sportive putem oferi si servicii de amenajare standuri food & bar, catering si cooking  show . Profesioniștii noștri experimentați vă pot oferi sfaturi cu privire la amenajarea, montarea scaunelor și multe altele.

Concerte si festivaluri organizate

Evenimente sportive

Corturile noastre permit o acoperire care fac posibila practicarea activităților sportive în orice moment al anului . Din ce în ce mai frecvent există cereri de acoperire a facilităților sportive cu corturi într-un mod rapid, mobil, economic și modular.

Este logic să ne gândim că performanța pe care o obținem dintr-un teren de tenis, patinoar, manej, etc. în aer liber este foarte scăzută, ținând cont de faptul că condițiile meteorologice sunt favorabile doar pentru cateva luni ale anului.

Gama largă și aplicațiile multiple ale corturilor noastre fac din Avalon Events partenerul ideal pentru o mare varietate de activități sportive.

Corturile noastre sunt soluția ideală pentru adăpostirea locurilor de agrement și sport , urmând noile tendințe ale pieței. Ideile actuale prind contur în departamentul nostru de proiectare, unde sunt create solutiile de acoperire optima în urma unor analize minuțioase pentru fiecare proiect, deoarece siguranța este de o mare importanță pentru noi .

Vizitați secțiunea noastră de modele de corturi , accesorii și alegeți cea mai potrivita solutie pentru  acoperire spatii sportive.

Solutii de acoperire optima

Rapid, mobil, economic si modular