Botez,
banchet, aniversari

Proiectam evenimentul tau in detaliu si in 3D

Iti oferim solutia - Avalon Events

Găzduirea unui eveniment în aer liber înseamnă că vă puteți bucura de tot ce are de oferit natura , în timp ce sarbatoriti cu toți oaspeții. Există spațiu deschis, aer curat și spațiu pentru distracție și jocuri. Din păcate, înseamnă, de asemenea, că vă puteți supune oaspeții la ploaie, zăpadă, căldură, frig, vânt sau orice altă condiție meteo intruzivă. Indiferent de evenimentul dumneavostra, cel mai bun mod de a păstra oaspeții în siguranță este închirierea corturilor  si accesorizarea acestora pentru evenimente cu Avalon Events .

Indiferent dacă doriți să găzduiți o petrecere în curte, un picnic de companie, o petrecere de zi de naștere, o petrecere de absolvire sau orice alt eveniment privat, Avalon Events vă poate ajuta cu toate nevoile dvs. de închiriere a corturilor si accesoriilor. Posibilitățile sunt nelimitate cu o varietate larga de corturi, podea, mobilier si accesorii. Oferim de asemenea si servicii de catering si cooking  show , grill – bbq .

În funcție de numărul de oaspeți, de dimensiunea spatiului detinut și de tipul de cort pe care îl doriți, aveți garantat serviciul nostru din momentul în care ne apelați la birou până când echipamentul nostru părăsește locatia aleasa de dvs. Pereții laterali ai cortului sunt de asemenea realizați astfel incat sa asigure protectie la capriciile vremii.

Faceți din închirierea cortului un pachet de servicii atunci când adăugați podea, mocheta, mobilier, accesorii diverse și alte articole.

Avalon Events vă ofera mese , scaune iluminatringuri de dans și multe altele!

Contactați-ne astăzi pentru a începe să vă planificați următorul eveniment privat!

Evenimente private organizate