Accesorii evenimente

corpuri infrarosii

Incalzitoare - racitoare

panouri delimitare

Delimitare

cabine de garderoba

Garderoba

drapaje

Textile

scrumiere inox

Cosuri de gunoi

ghirlande

Iluminat

Incalzitoare - racitoare

1. Tunuri caldura

Un încălzitor mobil pentru cort face posibilă organizarea de evenimente și sărbători într-un cort chiar și atunci când temperatura exterioară este extrem de scăzută. Cu toate acestea, încălzirea cu motorina în special este utilizată și în multe alte zone, cum ar fi pe șantierele de iarnă și în sere.

Cu încălzirea noastră pentru cort, alimentată cu motorina, ventilatoarele puternice asigură performanțe ridicate ale aerului și presiune. Vă putem oferi aceste dispozitive cu un termostat sau cu un întrerupător de pornire / oprire. Furnizăm ambele variante cu un furtun de aer de aproximativ șapte metri lungime, o țeavă de evacuare. Dacă este necesar, puteți comanda și extensii de furtun cu o lungime de aproximativ șapte metri .

2. Corpuri infrarosii

3. Incalzitoare de terasa pe gaz

– Recomandate pentru evenimente în aer liber sau în spații parțial închise, aerisite, acoperind o suprafață de aproximativ 9 mp și având ca durată de funcționare cca. 6-8 h, în funcție de temperatura de afară;

– Funcționează pe bază de butelie GPL;

– Material: inox;

 Dimensiuni: 220 cm h;

4. Aer conditionat- chiller

În zilele însorite de vară, este la fel de cald în cort și adesea chiar mai cald decât afară. Dacă doriți să oferiți oaspeților sau vizitatorilor un serviciu deosebit de bun, cel mai bine este să vă echipați cortul cu un dispozitiv de răcire. Reduce temperatura cu până la 7 ° C în condiții optime. Cu un dispozitiv de răcire, nu se încălzește prea mult în cort, chiar dacă temperatura exterioară este mai mare de 30 ° C. Acest lucru crește confortul și, astfel, durata șederii vizitatorilor.

5. Tubulatura transport aer

Delimitare

1. Panouri delimitare

– dimensiuni: h: 200 cm; lățime 200 cm sau 100 cm;

– material: schelet metalic;

– împreună cu huse stretch croite special pentru acest gen de panouri, care pot fi personalizate

2. Stalpisoare delimitare cu cordon

– dimensiuni: h: 100 cm; lungime cordon 1,5 m

– material: inox + catifea roșie;

– pot fi montați în funcție de spațiu și preferințe, atât la intrarea în cluburi, săli / corturi evenimente în scopul dirijării invitaților, potrivindu-se cu un covor roșu, cât și în interior, în scopul delimitării spațiului/accesului invitaților;

– întregul ansamblu poate fi alcătuit din câți stâlpișori este nevoie;

Garderoba

1. Stative cu umerase

Suportul mobil pentru haine din oțel vopsit sau nichelat poate fi echipat cu până la 30 de umerașe, care sunt incluse în livrare. Standul poate fi deplasat si pe 4 roți sau fixa. Acesta este reglabil pe înălțime și poate fi ușor extins, trăgându-l. 

– este un element ce va crește confortul participanților;

– se recomandă evenimentelor în aer liber sau celor de interior, care nu dețin un spațiu dedicat;

– poate reprezenta o alternativă pentru garderoba clasică;

– dimensiuni: lungime – 140 cm, h 200 cm;

– culoare: negru, cromat;

– este mobil, cu roti, ușor de manevrat;

– se închiriază cu umerașe numerotate;

2. Cuiere

3. Cabine de garderoba

4. Mese/stand machiaj

Oglinda mesei/standului de machiaj are 12 prize pentru lampă, ceea ce creează multă lumină și puțină umbră. În ceea ce privește forma și iluminarea, oglinda nu lasă nimic de dorit și devine un ochi în vestiarul artistului tău. Dimensiunea clară a panoului oglinzii vizibile este de 42 cm x 62 cm. Rama are o lățime de aproximativ 9 cm. 

 

– dimensiuni panou: latime – 90 cm, h 90/200 cm;

Textile

1. Fete de mese

Fețele de masă sunt esențiale pentru o ambianță atrăgătoare la toate tipurile de evenimente. Oferim fețe de masă în diferite dimensiuni pentru evenimentele dvs. Avem fețe de masă rotunde, precum și dreptunghiulare, create special pentru logistica noastra.

2. Huse mese stand up

Husele noastre pentru mese stand up extensibile creează o atmosferă extraordinar de festivă în ocazii, cum ar fi nunți, aniversări, recepții, etc. în cel mai scurt timp. Acestea pot fi trase ușor și rapid peste mesele tip cocktail, și se caracterizează printr-un aspect nobil și o potrivire perfectă. Furnizăm huse pentru aceste mese din material Stretch în culoarea albă, neagra, rosie, etc. .

3. Huse canapele/ tabureti

4. Huse scaune

Husele noastre pentru scaune conferinta creează o atmosferă extraordinar de festivă în ocazii, cum ar fi nunți, aniversări, recepții, etc. în cel mai scurt timp. Acestea pot fi trase ușor și rapid peste scaune de conferinta și se caracterizează printr-un aspect nobil și o potrivire perfectă. Furnizăm huse pentru scaune în culoarea albă, crem, etc. .

5. Drapaje

Drapajul / Căptușeala cortului cu material textil va aduce întotdeauna mai multe puncte de atracție pentru evenimentele dvs., indiferent că este vorba de o nuntă sau de evenimente de corporate, avem drapaj / căptușeală plată tensionată, căptușeală pliată  pe toata suprafata cortului sau in fasii in culoarea untului sau chiar căptușeală colorată după cum doriți. Fixarea drapajului / căptușelii, va fi montat de catre personalul nostru in oricare din tipurile noastre de cort cu prelate alba sau transparenta.

Cosuri de gunoi

1. Scrumiere inox

2. Cosuri de gunoi exterioare

Iluminat

1. Candelabre

2. Iluminat industrial- Led

3. Corpuri cu tuburi fluorescente

4. Iluminare led mese

5. Ghirlande

4. Sir lumini Led

Recomandat a fi folosite la decorarea corturilor in interior, avand o lumina discreta dar decorativa. Se pot instala in diferite lungimi, si in combinatie cu fasiile de drapaj.