Catering & bucatarie mobila

Zona culinară a oricărui eveniment, indiferent că este unul de nișă sau că această parte este doar un mic răsfăț oferit participanților, este la fel de importantă ca oricare alt segment al organizării.

Logistica noastră de catering acoperă evenimente de până la 1500 de persoane și este alcătuită din absolut toate piesele necesare, de la mese, la scaune, la veselă sau tacâmuri, până la cești, farfurioare și lingurițe speciale pentru cafea. Totodată, aceasta acoperă și segmentul de servire, conținând de asemenea toate cele necesare pentru un bufet sau un bar.        

mese stand up

Recuzita de catering

SU4

Bucatarie mobila

1. Mese dreptunghiulare

180x90/80/70

– se recomandă pentru amenajarea bufeturilor, barurilor și a banchetelor, dar nu numai;

– dimensiuni: 180 x 90 cm, 180 x 90 cm , 180 x 70 cm , h: 75 cm;

– material: structură metalică + placaj sau plastic;

– poate fi inchiriată împreună cu fețe de masă croite special, pe dimensiunea corespunzatoare acesteia;

2. Mese rotunde

Ø 160/180

Masa rotundă pentru nunta, banchet si nu numai, oferă spațiu pentru 6-8/8-10 persoane și creează o ambianță minunată la evenimentul dvs. Poate fi acoperit și decorat minunat și oferă suficient spațiu pentru picioare pentru fiecare oaspete. Cadrul solid pliabil din 2 părți din oțel asigură stabilitate și asamblare și demontare rapidă.

– se recomandă pentru evenimente private, petreceri, nunți, evenimente corporate, conferințe, seminarii și cursuri etc.;

– dimensiuni: diametru Ø 180 cm si Ø  160cm, h: 75 cm;

– material: structură metalică + placaj sau plastic;

– poate fi inchiriată împreună cu fețe de masă croite special, pe dimensiunea corespunzatoare acesteia;

3. Mese stand up

– este o masă înaltă, de sprijin;

– este recomandată pentru evenimente private, corporate, târguri și expoziții, dar și pentru amenajarea zonelor VIP;

– are o înălțime de 110 cm și diametrul de 80 cm;

– se închiriază:

        – simplă;

        – cu huse stretch, în diverse culori;

        – cu iluminat LED.

4. Mese „kube”

Masă cu bază ușoară din polietilena concepută pentru a fi protagonistul evenimentelor și contractelor de nivel înalt. Baza impunătoare, produsă din polietilenă cu tehnica de turnare, susține o suprafață de susținere pătrată din sticlă transparentă. Dimensiunile sale importante cu cubul ce poate fi iluminat in diverse culori de 75×75 cm si blatul de masa din sticla cu dimensiunea de 147x147cm sunt potrivite pentru 8-10 locuri. „Kube” este piesa de mobilier perfectă pentru evenimente cu un stil contemporan și sobru, pentru cei care nu vor să renunțe la un impact vizual puternic, menținând în același timp un decor minimalist. Lumina sa plină, caldă și moale se difuzează în cameră, chiar și prin fețele de masă de acoperire.

În plus față de lumina interioară LED cu o singură culoare (sursă de alimentare: cu priză de rețea), este disponibil și un tip de schimbare a culorii, controlat de la distanță. 

Datorită controlului RGB, pot fi setate 16 culori diferite, în modul de culoare uni sau de schimbare a culorii, pot fi controlate de pe telecomandă. Bateria plasată în structură poate alimenta sursa de lumină LED timp de 8-9 ore (timpul de încărcare a bateriei este de 5-6 ore). Structura mesei ușoare este puternică și păstrează forma, din polietilenă de înaltă densitate, blatul mesei este din sticla. Masa de iluminat este protejată IP65 și I68, adică este rezistentă la ploaie și zăpadă, deci este potrivită atât pentru utilizare în exterior, cât și în interior. 

5. Baruri mobile

Barurile mobile recomandate pentru orice tip de petrecere unde se servesc baururi alcoolice si non alcoolice, dar pot fi folosite si pentru amenajarea unui stand de receptie pentru invitati / participanti. Barurile pot fi accesorizate in functie de nevoi, cu set up pentru preparare cocktailuri, servire clasica sau cu instalatie racire si dozare bere/vin/racoritoare.

Barurile au o constructie solida de otel si au dimensiunea de 110cm inaltime tejghea si 90cm masa  si 150cm latime

6. Mese de copii

Sunt confectionate din PVC si disponibile in diverse culori. Se pot livra impreuna cu scaunele confectionate din acelasi material PVC si disponibile in diverse culori

1. Scaune Chiavari

Scaunele Chiavari, cunoscute și sub numele de Scaune Tiffany, sunt clasicele printre scaunele de nuntă și un adevărat punct culminant atât la ceremonia de nuntă cât și la cină. Fie că se află în sala de bal magnifică, într-un hambar vechi un cort transparent sau în aer liber – acest scaun se armonizează cu multe stiluri și locuri diferite și, datorită designului său special, transformă fiecare cameră într-o sală de bal orbitoare!

Desigur, este potrivit și pentru petreceri de ziua de naștere sau de Crăciun, aniversări, evenimente de gală, petreceri de absolvire sau concerte.

Scaunele noastre Chiavari nu sunt din metal (mai ieftin), ci din lemn și fabricate manual.

– material și culoare: albe, din lemn cu perniță albă;

– recomandate atât pentru utilizare în aer liber, cât și în interior;

2. Scaune pliabile

Scaunul nostru clasic pliant de nuntă alb cu tapițerie poate fi utilizat atât în ​​interior, cât și în exterior (ferit de umezeala). Scaunul moale și suportul bun al spatelui fac ședința foarte confortabilă. Scaunul pliabil poate fi transportat cu ușurință și este perfect pentru nunți, mai ales ca parte a unei ceremonii de nuntă gratuite și evenimente de tot felul.

– sunt potrivite pentru nunți, stare civilă, diverse concerte, spectacole ori proiecții, dar și pentru diferite tipuri de evenimente private și corporate;

– material și culoare: albe, din lemn, tapițate;

– recomandate atât pentru utilizare în aer liber, cât și în interior;

3. Scaune conferinta

Cu scaunele noastre de conferinta / banchet albastru aduceți o nuanță nobilă de culoare evenimentelor dvs. Indiferent dacă este o recepție festivă sau o aniversare – oaspeții dvs. se pot așeza confortabil pe scaunele tapițate. O construcție extra ușoară face ca acest scaun stivuibil să fie deosebit de practic. Cu toate acestea, scaunul pentru banchet rămâne stabil datorită unor suporturi metalice suplimentare. Scaunele pentru banchet pot fi fixate opțional la rând cu conectorii corespunzători. Pentru ocazii speciale, cum ar fi o nuntă, scaunele pot fi acoperite cu huse adecvate din gama noastră de închiriere

– sunt potrivite pentru evenimente corporate de tip conferințe, simpozioane, seminarii sau cursuri, ori lansări / prezentări de produse;

– dimensiuni: L x l șezut – 40 x 40 cm, h șezut: 46 cm;

– material: cadru oțel + stofă;

4. Scaune design special

Scaunele noastre cu design special sunt atat moderne cat si clasice printre scaunele de nuntă, petreceri private și un adevărat punct culminant atât la ceremonia de nuntă, cât și la cină. Indiferent dacă este în marea sală de bal, într-un hambar vechi sau în aer liber – aceste scaune se potrivesc cu multe stiluri și locuri diferite. Bineînțeles, aceste scaune cu designe speciale, multifuncțional este potrivit și pentru petreceri de aniversare sau de Crăciun, aniversări, evenimente de gală, petreceri de absolvire sau concerte. 

recuzita de catering

Pe lângă un festin culinar, vă putem pune la dispoziție, pentru închiriere, logistica necesară servirii preparatelor tip catering. Logistica noastră acoperă evenimente de până la 1500 de persoane și este alcătuită din absolut toate piesele necesare.

1. Set-up de masă

– conține: farfurii (porțelan), tacâmuri (inox), pahare (sticlă), coș pentru pâine, presărători pt. sare și piper;

– se pot adăuga și: ceașcă pentru cafea + farfurioară + linguriță, frapieră + clește (plastic), carafă (sticlă);

2. Set-up bufet

– conține: Chaffing dish (include: suport, tavă + capac, 2 arzătoare), GN-uri (porțelan), GN-uri (inox), lingură pentru servire, platou de sticlă, platou de ceramic, clește pentru servire, supieră (porțelan), polonic pentru servire, salatieră (ceramică), bol pentru salată (sticlă), suport pentru tort (ceramică), tăvi pentru servire, termobox;

3. Set-up bar

– taburetul poate fi personalizat cu ajutorul huselor croite special;

– este recomandat pentru petreceri sau pentru amenajarea zonelor de relaxare / socializare din cadrul oricărui tip de eveniment;

– dimensiuni: 57 x 47 cm, h: 38 cm;

– capacitate: 1 persoană;

– se închiriază cu huse în diverse culori;

Pentru servirea mesei:

– farfurii de porțelan (diverse dimensiuni – Ø 20 cm, Ø 22 cm, Ø 26 cm, Ø 30 cm)

– set-uri de tacâmuri (diverse tipuri – pentru gustare, preparat lichid, preparat de bază, pește, desert);

– pahare de sticlă (diverse tipuri – pentru apă, bere, vin, șampanie, cognac, Martini, tărie, shot);

– coșuri pentru pâine;

– presărători pt. sare și piper;

– cești de porțelan pentru cafea cu farfurioară și linguriță;

– frapiere de sticlă cu clește de plastic;

– carafe de sticlă;

Pentru servirea bufetului:

Chaffing dish (include: suport, tavă cu capac, 2 arzătoare);

– tăvi Gastronom (GN-uri) de porțelan;

– tăvi Gastronom (GN-uri) de inox;

– termobox (ladă termoizolantă pentru a transporta și a menține alimentele/preparatele la temperatura potrivită)

– tăvi pentru servire;

– platouri de sticlă;

– platouri de ceramică;

– supiere de porțelan;

– salatiere de ceramică;

– boluri de sticlă pentru salate;

– clești pentru servire;

– linguri pentru servire;

– polonice pentru servire;

 

– suporturi de ceramică pentru tort;

Pentru bar:

– organizator bar;

– pres scurgere;

– pres lung;

– scafă;

– cuvă pentru gheață;

– cuvă pentru fructe;

– suport pentru boluri;

– madler;

– strainer;

– pourere;

– barkady fructe;

– tocător;

– lingurițe de bar;

– clești de bar;

– cuțite;

Bucatarie mobila

Gătitul în aer liber poate uniformiza ideea și scopul evenimentului dorit, completând activitatea și interacțiunile în peisajul dorit. Am ales bucătăria mobila, alternând cu varianta de containere special construite pentru food, tocmai pentru a putea dezvolta cât mai complet acest concept, cu scopul de a maximiza satisfacerea nevoilor și calitatea momentelelor speciale din viața voastră, alături de alte mijloace care susțin eficiența și necesitățile unui eveniment, în funcție de locație, dar fără a depinde de aceasta.

Bucătăria mobilă este dotată cu utilaje profesionale, în funcție de nevoile evenimentului și meniul ales; aceasta conține o hotă performantă care elimină aburul din bucătărie.

Containerul de dimensiunea 6 x 2,5 m poate fi extins cu ajutorul corturilor anexe din logistica noastră.

Bucătăria mobilă funcționează atât pe curent electric, cât și pe gaz (GPL), variantă pe care o recomandăm pentru flexibilitate. Aceasta deține toate autorizațiile de funcționare DSVSA necesare pentru utilizarea ei în condiții optime la orice eveniment, fiind autorizată ca o bucătărie de restaurant (se poate găti orice fel de mâncare).  

Container food

O alternativă a bucătăriei mobile este containerul food, potrivit pentru evenimente private, festivaluri, inaugurări, aniversări, cooking show. Acesta este caracterizat ca fiind un spațiu deschis, dar acoperit, ce permite urmărirea procesului de gătire de către invitați. Astfel, evenimentul dumneavoastră poate beneficia de un adevărat cooking show!

– container metalic, utilat și echipat;

– poate fi personalizat în funcție de tematica evenimentului (rustic, industrial, cu specific etc):

– potrivit pentru evenimente private, festivaluri, inaugurări, aniversări;

Dotări / Accesorii Grill & Barbeque

– set CEAUN: include ceaun de fontă, arzător, stativ, suport pt. ceaun, polonic;

– set TIGAIE FONTĂ: include tigaie de fontă, arzător, suport pt. tigaie, polinic / spatulă pt. gătit / lingură pentru servire;

– plită (funcționează pe bază de GPL, lemn);

– grill (funcționează pe bază de cărbune);

– barbeque (funcționează pe bază de cărbune/lemn);

– expozor cu tăvi GN (sistem de tăvi cu încălzire care permite expunerea preparatelor gătite și asigură menținerea temperaturii optime pentru servire);

– set-up DE MASĂ RUSTIC: include ceaun mic emailat, farfurii de lemn, tacâmuri, coș de pâine;

– set-up BUFET RUSTIC: include platouri de lemn, boluri/farfurii de lut, farfurii de lemn, coș mare de pâine;