Depozitare,
corturi constructii

Proiectam evenimentul tau in detaliu si in 3D

Iti oferim solutia - Avalon Events

Sistemul de corturi cu structura usoara de aluminiu si acoperis PVC sau panou sandwich , si laterala de PVC, panou tabla cutata sau panou sandwich vă permite să creați un spațiu pentru a crește activitatea companiei dumneavoastra în orice moment al anului. Cu modelele de cort industrial reușim să realizăm facilități de logistică și depozitare într-un mod rapid, mobil, economic și modular.

Instalarea corturilor industriale , de depozitare pot fi montate rapid , deoarece acestea sunt ușor detașabile și transportabile . Corturile industriale sunt solutie rapida,  deoarece instalăm  la o rată de 1.000 m2 de suprafață pe zi .

Dacă comparăm corturile noastre demontabile cu construcția convențională, acestea au un preț mai mic, deoarece construim cu calcule anterioare și fabricare modulară, fiind  ușor de extins atât temporar, cât și permanent, fără a fi nevoie să vă afecteze logistica zilnică.

Aceste corturi se pot accesoriza cu usi de acces industriale sau simple, incalzire / racire, iluminat, etc.

Vizitați secțiunea noastră de  modele de corturi și alegeți cel mai potrivit pentru depozitul dvs.

Corturi pentru constructii

Companiile de construcții știu cât de important este să-și întrețină corect echipamentele și utilajele. 

Cu șantierele de construcții în principal în aer liber, echipamentele și utilajele sunt expuse vremii în aer liber tot anul. Cu cât se confruntă cu mai multe daune din timpul prelungit petrecut la soare, gheață, zăpadă, ploaie și alte condiții, cu atât costul de întreținere este mai mare pentru companie. Ca să nu mai vorbim de faptul că echipamentele avariate încetinesc sarcina – provocând termene pierdute și clienți nefericiți.

Avalon Events lucrează cu companii de construcții pentru a oferi cel mai bun scut de intemperii. Prin inchirierea de corturi, asigurati pe șantierul dumneavoastra umbră, căldură și protecție pentru toate echipamentele. Spațiul larg deschis oferit de corturile noastre de construcție permite o mobilitate și depozitare ușoară.