Evenimente

Dacă sunteți în căutarea unei companii care să vă ajute să vă acoperiți festivalul mare sau evenimentul de muzică în aer liber, nu căutați mai departe de Avalon Events. Pentru a începe procesul de proiectare, nu ezitați să ne contactați astăzi!

Vom lucra cu dvs. încă din primele etape ale planificării, proiectării și chiar creării unei machete a aspectului cortului dumneavoastra în 3D.

festival7.jpg

Festivaluri, concerte si evenimente sportive

corturi mari

Petreceri corporate si lansari

targuri.jpg

Targuri si expozitii

cover-conferinte.jpg

Conferinte si congrese

avalon nunti

Nunti (Nunta in natura)

evenimente8

Evenimente private – botez, banchet, aniversari

rustic12

Catering evenimente – live cooking

Când alegeți un loc în aer liber, vremea poate juca un rol semnificativ în succesul evenimentului dvs. Aceea corturile pentru evenimente oferite de Avalon Events fac parte integrantă din găzduirea unei funcții sociale plăcute și pozitive în aer liber.

Căutați un concept extraordinar de catering care să ofere evenimentului dumneavoastra o notă deosebită? Apoi, gătitul live este o alternativă captivantă la bufetul clasic. Cu Live Cooking Catering, oaspeții experimentează din prima mână modul în care sunt preparate delicatese mari și mici în fața ochilor lor. Bucătăria de top nu ar putea fi mai emoțională și mai autentică.

Avalon Events este agenția cu servicii complete pentru alimentația în bucătăria live.  Dezvoltăm concepte de catering pentru gătit live, personalizate, care servesc drept glorie pentru evenimentul visat. Ne-ar face plăcere să vă sfătuim personal cu privire la numeroasele opțiuni pe care le oferă un bufet de gătit live. 

Proiectam evenimentul tau
in detaliu si in 3D

Prin serviciul de proiectare vă ajutam să vă personalizați proiectul „cort” pentru evenimentul sau depozitarea dumneavoastra inclusiv grafică personalizată, soluții tehnice si necesar logistica. Disponibilitatea proiectelor și a randărilor 3D vă oferă posibilitatea de a vizualiza evenimentul cu mult timp înainte de execuție, astfel încât să puteți modifica și remodifica orice detaliiu pentru a satisface nevoile dumneavoastra cu impact minim asupra costurilor totale ale proiectului. Cu randările noastre putem adăuga practic orice design la planuri, fotografii și fotografii aeriene pentru a determina fezabilitatea și atracția estetică.

Consultare la fata locului, propuneri tehnice cu proiectare 3D, planificare evenimente si design interior.

dress.jpg

Consultare initiala

Consultarea inițială la fața locului este gratuită: doar văzând spatiul dvs. putem asigura un produs finit care să satisfacă clientul nostru și să respecte standardele noastre.

decor.jpg

Design

Designul interior transformă spațiul utilitar într-un loc special pentru evenimente.

ceremony.jpg

Planificare

Consultarea și planificarea evenimentelor speciale secundare consultării inițiale depind de scopul proiectului. Se pot aplica taxe suplimentare.

evenimente9

Atmosfera

Avalon Events creează atmosfera perfectă pentru orice eveniment în aer liber. De la un concert în parc, la cele mai mari festivaluri sau târguri; personalul nostru dispune de toate resursele necesare pentru proiectarea și construirea oricărui cort. Fie că sunteți în căutarea unei cort pe o scenă pentru un concert de weekend sau a mai multor corturi pentru un târg de o săptămână, avalon events poate face totul. 

avalon nunti

executie

Pentru a executa toate evenimentele noastre cu același detaliu, Avalon Events oferă o varietate de opțiuni de cort, cum ar fi, structuri cort aluminiu cu PVC  și mult mai mult , în funcție de nevoile dumneavoastră de evenimente. 

De asemenea, oferim: pardoseală , iluminat , mobilier,  climatizare, toaleta mobila, live cooking, etc.