Podea,mocheta,ring de dans

Mesele, scaunele și alte articole de mobilier rămân curate într-un cort cu podea. Mai ales în corturile în care se servesc alimente și băuturi, o podea asigură igiena necesară. O podea de cort crește, de asemenea, confortul pentru oaspeții unei sărbători sau vizitatorii unui eveniment. Cu siguranță o veți aprecia dacă nu vă scufundați în iarbă, nisip sau, pe vreme ploioasă, chiar în noroi cu încălțămintea. Din acest motiv, o suprafață stabilă este extrem de importantă chiar și cu ocazia în care oamenii dansează. Cu toate acestea, evenimentele din corturi sunt foarte diferite, astfel încât să puteți obține podele pentru corturi în diferite modele de la noi. Toate acestea pot fi completate cu o pardoseală suplimentară, cum ar fi un covor frumos pentru celebrarea nunții, si nu numai în cort.

1. Podea casetata aluminiu

Atunci când doriti sa obțineți o pardoseala de calitate, în mod normal, este nevoie sa folosimi podele profesionale, podeaua noastră casetata de aluminiu si lemn stratificat de exterior cu strat de antialunecare va fi  cea mai bună alegere, avem finisaj mat, maro inchis , este rezistent la apă și ignifug și la nevoie se poate pune orice covor deasupra lui. 

Nivelul podelei este de 16cm de la nivelul solului, astfel încât să se desfasoare evenimentul chiar și pe vreme  ploioasa.

2. Podea osb

Nivelul podelei este de 12cm de la nivelul solului, astfel încât să se desfasoare evenimentul chiar și pe vreme  ploioasa.

 Fără legătură cu cortul, sistemul nostru de pardoseală este potrivit pentru toate tipurile de corturi, utilizate pe scară largă pentru evenimente corporate și afaceri .

3. Podea exterioara

Podea recomandata a fi folosita pentru realizarea de terase exterioare in jurul corturilor precum si alei de legatura . Sunt confectionate din lemn pentru sarcini usoare sau PVC reciclat pentru trafic mediu/ semigreu.

Panourile noastre de PVC reciclat sunt soluția ideală pentru fixarea pe termen scurt și pentru protejarea suprafețelor plane sensibile la evenimente. Cu sistemul panou, format din panouri conectabile din PVC reciclat și o suprafață cu buton, se creează o protecție fiabilă a podelei. 

4. Podea trafic intens

Dacă este necesar, putem pune și podele grele în corturile noastre. Modelele noastre constau dintr-un cadru de otel și panouri în aspect de lemn. Aceasta include, de asemenea, o substructură stabilă. Greutatea elementelor individuale este foarte mare, astfel încât, în funcție de tipul de cort, cortul poate fi asamblat și fără ancorare. Pardoselile noastre grele pot rezista și cerințelor extreme atat ca si conditii meteo cat si trafic.

5. Mocheta interior

   Dacă doriți să faceți interiorul cortului și mai atractiv, vom echipa podeaua cortului cu un covor. La noi obțineți covoare în multe culori pe care le puteți folosi pentru a crea o ambianță atrăgătoare. În plus, suntem bucuroși să vă îndeplinim solicitările speciale în ceea ce privește pardoseala.

Fie pentru evenimente, fie în mod tradițional la târguri  – un covor/mocheta este unul dintre cele mai populare și accesibile acoperiri de podea care pot fi instalate la evenimente. Mocheta/Covorul cu nervuri este fabricat din polipropilenă 100%, mocheta este certificat ca ignifug și impresionează prin calitatea sa: mochetele/covoarele la conferă fiecărui eveniment o ambianță clasică, sunt rezistente la trafic și rezistente la murdărie, au un efect absorbant al sunetului; sunt rapid și ușor de așezat. Le oferim în diverse culori pentru a se potrivi evenimentului.

6. Mocheta exterior
(imitatie iarba)

7. Parchet ring de dans