Catering evenimente,
live cooking

Proiectam evenimentul tau in detaliu si in 3D

Pregatim totul chiar in fata ta

Gătitul in fata invitatilor, participantilor este considerat una dintre cele mai interesante, oneste și incitante forme de catering – oferind divertisment live în timpul evenimentului.

Bucătarii noștri pregatesc preparate speciale sau traditionale proaspete în fața oaspeților dumneavoastra.  Prin pregatirea materiei prime, coacerea și prăjirea ofera posibilitatea ca invitatii sa priveasca in timp ce ingredientele proaspete devin  preparate delicioase in fata lor.

Fie că vă aflați in gradina, curtea proprie sau într-un loc la alegere, gătitul live este o alegere excelenta pentru petrecere in familie sau cu prietenii, stimulent pentru colegi, angajati, parteneri, lansari produse, sedii, team building sau pentru evenimentul dumneavoastra de networking.

Ești interesat de un eveniment de gătit live? Nu ezitața să ne contactezi! Suntem bucuroși să dezvoltăm un concept de catering individual cu dumneavoastra pentru evenimentul dumneavoastra personal.

Standurile de gatit live pot reprezenta întregul catering al evenimentului sau doar o parte din acesta. Ele pot fi, de asemenea, combinate cu toate celelalte tipuri de servicii. De exemplu, după aperitive este foarte popular să prezinți feluri de mâncare principale la un stand live de gatit în cadrul serviciului tradițional de bufet .

Food rustic

Standurile de gatit live sunt atractive din diverse motive:  lumea vede că mâncarea lor este pregătită proaspăt de bucătari in fata lor; un alt avantaj major al serviciilor de catering live este că personalul nostru este capabil să explice ce conține fiecare fel de mâncare, si acest lucru este util în special pentru oaspeții cu alergii sau intoleranțe alimentare. Catering-ul nostru „live cooking” este un prilej de conversație distractivă, angajează oaspeții la participare indirecta, interactiva, deliciile culinare sunt precedate de impresii vizuale și olfactive intense, cu efectul căruia toate simțurile sunt incitate.

Toate acestea vor deosebi evenimentul cu standuri de gatit live, de un catering obisnuit.

Food