Avalon Events

Evenimentele în aer liber sunt o provocare pe care o acceptăm cu interes de peste 10 ani încoace!

Echipa Avalon Events

Evenimentele în aer liber sunt o provocare pe care o acceptăm cu interes de peste 10 ani încoace! Acestea presupun, de cele mai multe ori, locații și tematici îndrăznețe, care solicită creativitatea, atenția la detalii și soluțiile tehnice necesare în diferite situații.

AVALON EVENTS vă pune la dispoziție închirierea logisticii pentru evenimente indoor și outdoor, corporate și private, logistică și servicii de catering, deținând o diversificată bază de logistică pentru întreaga gamă de servicii necesară organizarii evenimentelor.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să ducem evenimentele la un alt nivel, oferindu-le un set-up unic, personalizat în funcție de specificul și nevoile impuse de organizare.

Viziune

Viziunea noastră este direcționată spre implementarea unor concepte din ce în ce mai complexe, contribuind la conturarea unei experiențe de înaltă calitate.

Experienta Avalon Events

Datorita experienței de peste 10 ani în organizarea evenimentelor, echipa noastră se va ocupa cu profesionalism de realizarea cu succes a evenimentului dumneavoastră și, totodată, vă oferă soluții potrivite solicitării fiecărui client în parte, cu ajutorul logisticii noastre.

avalon nunti

Valorile Avalon Events

Diversitate

Logistica noastră este alcătuită dintr-o multitudine de categorii de produse, ceea ce face ca și gama noastră de servicii să fie una dezvoltată
catalog

Profesionalism

Suntem atenți la nevoile clienților, iar experiența ne ajută să venim cu cele mai bune soluții, completând contextul evenimentului. Implementarea acestora se face cu atenție la detalii și responsabilitate, vizând un rezultat impecabil

Solutii integrate

Complexitatea logisticii și a serviciilor adăugate, în timp, în portofoliu, ne-a transformat într-un business complet, care oferă soluții integrale de logistică pentru evenimente